Ja taas Innsbruckissa

Japanin jälkeinen blogihiljaisuus rikkoutuu vihdoin! Nyt ollaan taas vaihteeksi Innsbruckissa, kas kummaa! Olen nyt ollut täällä aikalailla viikon verran ja hiihto, ruoka ja olut sekä elo on maistunut!

Tuttuun tapaan täällä olen tavannut pääasiassa suomalaisia (:D) sekä muutaman hassun ulkomaalaisen eilen Nordparkin iglubilekauden päättäjäisissä. Kivat kinkerit mikäs siinä ja Itävaltalaiseen tapaan erittäin johdonmukainen bissen hinnoittelu: iglussa pieni pullo 3,90e ja sisällä ravintelissa iso pullo 3,60e. Halpaa jokatapauksessa kun kotisuomeen vertaa. Ja iloa riitti.

Suomalaisia Photo by: Anssi Toivakka

Brooklyn Nordketteltä

Aika on mennyt jo pitkään kuolattuja ruokia syödessä ja todo-listalta ylitseviivaillessa ja hiihdellessä sekä tottakai hieman olutta maistellen. Kolme päivää on nyt tullut hiihdeltyä ja päivistä kaksi on ollut kyllä todella hyviä. Ensimmäisenä päivänä teimme kevyen 500m tourin Kühtain yhdessä laaksossa ja lämmöstä huolimatta pohjoisseinän lumi oli kuin olikin vastoin kaikkia odotuksia täyttä puuteria ja sehän jos mikä kelpasi.

Touring touring Photo by: Juuso Mattila

Babylonin ulkopuolella Photo by: Ville Alatalo

"Earn your turns" Photo by: Ville Marttila

Maastolounas kva Photo by: Ville Alatalo

Toisena päivänä piti vähän lepuuttaa ettei liian rankka startti tule tourikaudelle ja se päivä meni Patcherkofelilla auringonpaisteessa istuskellen rinteiden pehmenemistä odotellen. Loppupäivästä harrastimme vähän jopa carving-reeniä, koska alaterassin edessä oli pari erittäin sopivaa lyhkäistä ja sopivan jyrkkää rinnettä vähän oluen siemailun välissä käydä tuikkaamassa.

Rough life Photo by: Anssi Toivakka

Gulaschsuppe

Viimeisin eli eilinen touripäivä ei nyt ollut ihan mitä haettiin, mutta pieni säätö kuuluu asiaan ja auringonotto ja lounastelu maastossa oli kivaa vaikkei ylös- eikä alasmeno ollutkaan mitään pumpulissa uimista, ei sitten niin millään.

Alku ei luvannut kovin hyvää... Photo by: Ville Alatalo

Sinne minne ei päästy Photo by: Ville Alatalo

Aina ei voi onnistua mutta eipä elämästä silti voinut valittaa Photo by: Ville Alatalo

Ruoka täällä on hyvää ja halpaa kuten olut, joten kulinarismireissujahan nämä nykyään meinaavat olla, tässä muutamia aiempien lisäksi:

Gröstl

On niitä ribsejä ja kanoja ja fleischkäseä! Potkii Suomen einekset kyllä 100-0

Chili-Kebap döner (http://chili-kebap.com/)

Näiden lisäksi Mamma Mian Pasta Salmonet ja muutamat muut kebapit on testattu, listalla jäljellä vielä ainakin Running Wok (viime vuoden vanha tuttu viikonlopun varma valinta), Sushi, Madhubanin Curryt, Buzihütten Fondue ja/tai Hausschnitzel etc etc…

Theresien Braun bisse kva

Ei siitä mihinkään pääse, että kyllä on Erskin sydän Innsbruckiin jäänyt, niin kivvaa täälä vaan aina on. Lunta vaan vois sattaa vähän enempi… vaikka niinku Japaniassa… Mutta hei ehkäpä sitä sataa ensi viikolla (!):

Ennuste! Sormet ristissä ettei muutu! Lähde: http://www.yr.no

This entry was posted in Innsbruck and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *