Kesäisempää ulkoasua!

Kesän kunniaksi (ai minkä?!) ajattelin laittaa banneria vähän uuteen uskoon ja vuodenaikaan nähden sopivammaksi, vaikka tällä hetkellä näyttäisi siltä että olisi parempi olla kuva vesisateesta…

Jokatapauksessa kevätflunssasta on nyt selvitty ja kesäduunit saatu pikkuhiljaa rullaamaan mukavasti, joten ensi talvenakin saattaa olla varaa rahoittaa jotain reissuja lumen äärelle.

Tämä viikko on mennyt yllättävänkin urheilullisissa merkeissä, koska maanantaina oli firman liikuntapäivä, joka meni beach futiksen  ja beach volleyn merkeissä oikein mukavasti vaikka vesisade tunnelmaa koitti kovasti lannistaakkin. Eilen tiistaina tuli käytyä kiipeilemässä taas pitkästä aikaa ja kyllähän se sieltä alkaa löytyä, vaikkei kovin häävisti mennytkään vielä. Kaiken kukkuraksi tänään tuli käytyä vielä kuntosalilla ensimmäistä kertaa varmaankin kahteen vuoteen, aijjettä sitä huomista ja varsinkin perjantaista tuskaa, kun lihakset pamahtavat parin vuoden tauon jälkeiseen jumiin.

Golf-kausikin tuli avattua reilu viikko sitten ja kesän ensimmäinen kierros oli jopa positiivinen yllätys vaikkei mitään mainittavaa tulosta tullutkaan, mutta luonnollisesti seuraavat kierrokset kyllä näyttivät, että ei sitä ihan viime syksyn kunnossa ole. Mutta reeniä reeniä ja kehityksen hakua, uudet mailatkin tuli hommattua, joten enää ei voi pirkka-mailojakaan syyttää huonoista lyönneistä.

Siinäpä alkukesän kuulumiset, muuten aika on mennyt aikalailla töissä ja golffatessa sekä lukiessa ja ihan vaan hengaillessa. Kesää odotellen eteenpäin että pääsisi ulkolajienkin pariin paremmin. Kalliokiipeilykurssi on haussa, mutta tuntuvat olevan kiven alla täälä keskisessä Suomessa…

Sitten vielä illan viimeinen biisi, elokuun Flowta ja Warpaintia odotellessa:

This entry was posted in Golf, Kesä, Kiipeily, Musiikki and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *