Paluu vuorille

Ensimmäinen päivä suksilla on nyt suoritettu kolmen päivän paikallaolon jälkeen. Juuri pahimmoilleen saavuin tänne vasta torstai-iltana ja menetin viimeisimmän dumpin tarjoamat laskut, joita siis olisi vielä perjantaina ollut tarjolla, mutta Finnairin matkatavaratöppäilyjen ja aikaerorasituksen vuoksi ei paljoakaan mahdollisuuksia jäänyt laskemiselle vielä perjantaina. Sen jälkeiset päivät ovatkin menneet tuulisissa merkeissä ja vieneet samalla suurimman osan laskettavasta mennessään. Varmasti jonkinmoisia tourihommia voisi löytää, mutta ne vaativat vähän enemmän suunnittelua, koska tässä ei luonnollisestikkaan ole kauheasti hajua lumitilanteesta yms. vielä.

Tämä päivä meni siis lähinnä jaffakelistä nauttiessa ja jalkatreeniä tehdessä Hafelekarilta alastulevaa puhkiträkättyä ski routea sekä Nordparkin rinteitä pitkin. Keli oli kuitenkin mukava ja kuulumisienvaihtelu Lorenzon kanssa pitkästä aikaa teki päivästä oikein miellyttävän ja tarkoitushan oli muutenkin vain päästä vähän edes suksille näin aluksi, eikä olosuhteidenkaan vuoksi kauheasti muuta voi tällä hetkellä toivoa. Pari jaffakuvaa kuitenki tuli napsittua ja pitihän se kauden eka Radler saada kun Itävallassa ollaan, viimeiset omistettu Joonakselle:

Retro Lorenzo

Pow wow...! Not

Kauden ensimmäinen Radler

Maistuu

Semmosia, lumisateita odotellessa sitten seuraavat päivät!

This entry was posted in Innsbruck, Laskeminen, Nordpark and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *